Kittyhawk 1295  |  

Luxe Villa op Zandspruit in Hoedspruit Zuid Afrika

Extra Villa informatie

Onze villa staat op een Bush kavel van meer dan 6000m2, en ligt direct aan de Sand River, de drinkplaats voor veel dieren. Diverse keren per dag scharrelt er wel een Nyala, een Kudu of een groepje Impala’s langs. De villa is naar “Europeesche” kwaliteits normen en onder Nederlands toezicht gebouwd, hetgeen is terug te zien in de kwaliteit van bouwen en vooral in de afwerking en de hiervoor gebruikte materialen.

Deze top kwaliteit van afwerking zie je vooral terug in bijvoorbeeld het gebruikte sanitair met de Grohe mengkranen. Het huis is grotendeels betegeld met natuursteen uit de Blyde Canyon, en de drie slaapkamers hebben een binnen- alswel een buitendouche elk met een Rain-Shower.

Zuid-Afrikaanders gebruiken graag de buitendouche, overigens geheel in privacy, want vanwege de buitentemperatuur kan deze het hele jaar gebruikt worden en geeft dit een extra dimensie aan “douchen”.

Veel aandacht is besteed aan het sfeervolle interieur met veel natuurlijke elementen. In elke slaapkamer vind je een tweepersoons hemelbed , een dubbele wastafel met waskommen, een toilet, inbouwkasten , airco en natuurlijk een fan aan het plafond.

In onze villa is volop bedden en linnengoed, het gebruik hiervan is evenals gas en elektra inclusief en er is een wekelijkse schoonmaak, inclusief het zwembad, tijdens uw verblijf. Ook is er een persoonlijk aanspreekpunt voor service en adviezen.

Terug